Iets over mijzelf

Ik ben geboren in 1951, in Leiden, en opgegroeid in Leiden, Amersfoort en Utrecht.

Nadat ik enige jaren in de dubbelgehandicaptenverpleging werkzaam was geweest, besloot ik op een ander vlak mijn brood te verdienen. Onder andere was ik - na omscholing - negen jaar directiesecretaresse bij een woningbouwvereniging en vervolgens secretaresse bij het Longfonds, toen het Nederlands Astma Fonds..

lamporta4.jpg (23239 bytes)

Inmiddels maakte ik verscheidene grote reizen; zo reisde ik door IndonesiŽ, Sri Lanka, Turkije, China, Marokko, Israel, Mexico, Peru en woonde ik enige tijd in Ghana.

Nadat ik voorts werkzaam ben geweest bij een Europese wetenschappelijke vereniging op het gebied van medicijnen tegen hersen- en geestesziekten, vertrok ik naar de Vereniging Integrale Kankercentra. Bij beide verenigingen was ik secretaresse en fungeerde tevens als computernetwerk- en websitebeheerder.

Mijn grote liefhebberij is genealogie, maar ik maak ook graag fietstochten en houd van lezen van historische romans.

In 2011 stopte ik met werken. Vanaf dat ogenblik ben ik als vrijwilligster werkzaam bij Het Utrechts Archief bij het Project Notaris. Tevens ben ik als vrijwilligster actief binnen de afdeling Utrecht van de Nederlandse Genealogische Vereniging als bestuurslid en redactielid van het afdelingsblad de Stichtse Heraut.

Ik woon in Nieuwegein, samen met mijn levensgezel Peter van Mens, voormalig dokumentalist en monografieŽnschrijver.